Gjuha e përzgjedhur: Shqipe ndryshim

Servise të autorizuara STAG

Servise që ofrojnë shërbime të cilësisë më të lartë, iu këshillohen klientëve, të cilët kërkojnë montim profesional të specializuar për markën STAG të impianteve të autogazit. Në këtë grup hyjnë servise, të cilat ofrojnë shërbim montimi në nivel të lartë të aprovuar nga prodhuesi i impianteve të autogazit.

Si i vetmi prodhues i impianteve të autogazit u ofrojmë klientëve të rrjetit riparim falas brenda garancisë në vende të caktuara evropiane.

Europejska gwarancja

Ç’do të thotë kjo në praktikë?

Nëse klienti monton impiantin STAG në Servisin e Autorizuar në një vend, ku egziston rrjeti i Serviseve të Autorizuara STAG, atëherë ai e ka të sigurt riparimin falas të impiantit brenda afatit të garancisë në secilin prej Serviseve të Autorizuara pavarësisht nga vendi dhe servisi, ku u realizua montimi. 

Serviset e Autorizuara STAG ofrojnë:

  • montim profesional dhe rregullim preçiz
  • përvojë shumëvjeçare
  • pjesëmarrje në shkollimet e ofruara nga prodhuesi
  • riparim falas brenda afatit të garancisë në gjithë territorin e Shqipërisë dhe në vende të caktuara evropiane

Serviset e autorizuara STAG janë pjesë e një rrjeti me pika shërbimi të lidhura me markën dhe të shpërndara në vende të caktuara evropiane. Serviset mund të identifikohen lehtësisht nga shenjat karakteristike të rrjetit të vendosura brenda dhe jashtë obiekteve. Ato plotësojnë standardet më të rrepta – servisi garanton punonjës të kualifikuar, trajtim profesional dhe të sjellshëm të çdo klienti, si dhe jep siguri se për çdo riparim do të përdoren pjesë zëvendësuese origjinale të cilësisë më të lartë. Njëkohësisht synimi ynë është rritja e vazhdueshme e nivelit të kualifikimit dhe të mjeteve dhe aparateve moderne të punës.

 

Stag w albani

Comapny owner Addres Phone Email addres
ELTONI REDI AUTOGAS ALBANIA Elton Meraj Fushe Kruje,Fshati Hasan ndertese private 1 kateshe prane Kastrati Oil 355682996183 info@autogas.al
Autogas Albania Emiljano Mehmeti Tirane,Rruga Lord Bajron, ish uzina  Partizani 355686204843 autogasemiljano@gmail.com
Aldo Autogas Aldo Kazazi Tirane,Rruga Ali Demi prane ish poligrafikut Tirane 355675279707 erald.kazazi418@gmail.com
Autoservis Geni Mariglen Mulla Durres,Lagja 15,Rruga Petrit Llastira 355695798247 mariglenmulla1@hotmail.com
Klodi Autogas Klodian Skurani Berat,Rruga nacionale Lushnje Berat ,Ura vajgurore ,Lagja 4 ushtari 355697934803 klodi.autogas@gmail.com
Autoservis Bedri Ismet Bedri Fier,lagja sheq I madh,rruga Kasem Trebeshina godina nr 8 postal 9305 355697607336 Anxheloautogasalbani@gmail.com
Autoservis Landi Taulant Cuni Shkoder,Bushat 100 m ne te djathte te komunes 355673772478 landiautogas@gmail.com
Autogas Mondi Mondi Qoshja Kruje,Lagja nr 4,Zim Zeneli 355696708087 mondiautogas@gmail.com
Autoservis Renato Renato Muca Elbasan,Lagja Shenkoll prane ures Shkumbinit 355693830800 autogazrenato@gmail.com
Arbri Autogas Arber Yvollari Pogradec,Lagja nr 1,Rruga e Korces 355695226720 arbriautogas@gmail.com
Arditi Autogas Ardit Xuxi Sarande,Fshati Vrion,prane kolaudimit te automjeteve 355692939235 arditiautogas@gmail.com arbriautogas@gmail.com
Dedej Autogas Albania Kadri Dedej Gose,Kavaje ,prane Dedej Oil 355692568542 adidedej1984@gmail.com
Alberti &Judi Albert  Zyla Tirane ,Misto Mane,Rruga Besim Alla 355696554969 judi-zyla@live.com
Autoservis  Allushaj Orikum Vilson Allushaj Vlore,Rruga Nacionale Orikum Himare km1 355694323908 vilsonallushaj@hotmail.it
Autoservis Gerti Algert Beqiraj Tirane,Laprake,Rruga Vangjel Noti 355692346267 beqirajgerti0@gmail.com
Servis Eri Eridjan Muha Tirane,Rruga Babe Rexha 355697314307 eridjanmuha@yahoo.com